Menu

Ontdek onze kaart

We brengen een gevarieerd menu met Belgische en Italiaanse invloeden, een keuken met een eigen twist. We trachten zoveel mogelijk lokale streekproducten te combineren met het pure dat het zuiden te bieden heeft.

Eveneens brengen we vegetarische- of vegan variatie in onze kaart.  

lunch

Lunch van  13/11 – 21/11

Prijs €35

Oesterzwam al monastre

Crème boschampignons, feta, tartufata, Marsala

Suprème van Parelhoen, gratin aardpeer – pastinaak – witloof  

ALL INN lunchFORMULE

Amuse

Prosecco of maison

Lunch van de week

2 Glazen wijn en water

 –

Dessert 

Koffie of Thee

Prijs € 65

Producten variëren naargelang marktaanbod en seizoen.

Vrijdag en zaterdagavond verzoeken wij U vriendelijk een voor en hoofdgerecht of hoofdgerecht dessert te nemen. 

Tafels met meer dan 5 personen vragen wij te kiezen voor max 3 verschillende gerechten. 

Menuformule kan enkel per tafel gekozen worden

Onze Kaart

Voorgerecht

Gamberi di Mazara

Rode scampi uit Sicilië, courgette, tomatinosausje, feta

Carpaccio tonno & vitello

Carpaccio van kalf, tataki van tonijn, truffelmayo, consommé kalf

Coquilles

Coquilles vanille – prosecco, pancetta, erwtencrème

Crochete di Granchio

Kroket van noordzeekrab, garnituur, mayo van grijze garnaal

Oesterzwammen – Pleurotes à la Monastre            

Gesauteerd met Marsala & Crème oesterzwam, gegrilde feta honing, sesam, truffel           

Pasta

Ravioli Zeetong – Grijze garnalen

 Bisqauise, zuiderse groentjes

Paccheri & Cavolfiore

 Kleine cannelonirolletjes met zuiderse groentjes & ricotta spinazie, feta, citroen, arrabiata

Caramelle Osso-Buco 

Gevulde pasta met osso buco, milanese

Hoofdgerecht

Wilde zeebaarsfilet

Bisquaise – vierge, risotto van knolselder. 

Tagliata van Contrefilet Iers Dry Aged  of ossenhaas Vlaams rood

frietjes, sucrine, basilaise of peper 

Eendeborst

Witloof, pastinaak – aardpeergratin, Amarone – rozemarijn saus.

Dessert

Dame Blanche vanille maison, crumble speculoos 

 

Sabayone limoncello

 

Kriekepot, kersenijs, Brusselse wafel 

 

Dessert van de chef            

 

Assortiment Kaasmeesters Korboo Wemmel       

 

 

Book your table

Menuformule enkel mogelijk per tafel. Geen menu en à la carte

Vanaf 6 personen enkel menu formule. 

Allergieën of dieetwensen? Geef dit dan aan bij de boeking of neem contact met ons op.

Kinderen tellen als gereserveerde gasten. Wilt u een gepersonaliseerd kindermenu, geef dit dan ook aan of neem contact met ons op.

Elk menu kan begeleid worden door een BOB-formule met botanische dranken. Gerechten kunnen variëren afhankelijk van het marktaanbod.