Menu

Ontdek onze kaart

We brengen een gevarieerd menu met Belgische en Italiaanse invloeden, een keuken met een eigen twist. We trachten zoveel mogelijk lokale streekproducten te combineren met het pure dat het zuiden te bieden heeft.

Eveneens brengen we vegetarische- of vegan variatie in onze kaart.  

lunch

Lunch 23/9 – 27/9

Prijs €40

Producten variëren naargelang marktaanbod en seizoen.

Deze week serveren we een Lunch à la carte 

Je kan zo ook onze andere gerechten ontdekken aan een voordelige prijs

Amuse

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Degustatiemenu

Degustatiemenu 

3 gangen 58 Euro

Amuse

– 

Kroket – Mossel – Curry / 

Kroket Truffel Parmezaan

of

Gnocchi – Tomaté – Erwtcrème – Groentenkrokant- coppa ham (zonder veggie) 

of

Ceasar salad vitello ’traag gegaard kalfshaasje’ – sucrine – Parmezaan 

of

Coquilles gebakken – salsa van framboos – butternut  

—–

Grietfilet – pastinaak – Taleggio duglerésaus 

of

Kleinhoofd – Witblauw gerijpt – Mille Feuille – Tartufata salsa – groentjes

of

‘Pancetta di Maiale’ traag gegaard buikspek, puree carbonara – amaro salsa

of

    Aubergine roulade – salsa tomaat-mozza – geitenkaaskroket – fregolapasta

—-

Dessert à la carte

Kaas – Korboo Cheesemasters

Supplement kaas 5 Euro

4 gangen 70 euros

Carpaccio di Pulpo Nduja 

Of 

Sint-Jakobsnoot –
salsa framboos & butternut

 

Onze Kaart

Voorgerecht

Mosselkroket met rode curry 

Gepickelde komkommer – mosselgroententapenade 

Kroket truffel – parmezaan

Garnituur – slaatje 

Carpaccio van Pulpo – Ndujasausje 

Zuring – venkel – venkel

Gnocchi 

Gnochi – erwtencrème – prosciotto di coppa – Peccorino – krokant van groentjes  veggie zonder coppa 

Ceasar salad vitello ’traag gegaard kalfshaasje’

Sucrine – Ansjovis – tonno mayo – ei – parmezaan

Sint-Jakobsnoot gebakken

 Salsa van pittige framboos & butternut

Pasta

Madaglioné Sint-Jakobs 

Tartufata, Fromaggio & Peppe 

of veggieversie met Rigatoni, Pastinaak, beukenzwam

 

Caramelle van Osso-Buco  

Pastabonbon gevuld met kalfsschenkel – Arrabiata – Nduja saus, mi cuit gamberi rosso, couregette.

Hoofdgerecht

Grietfilet 

Grietfilet, duglérésaus pastinaak, Taleggio

Wit-Blauw Kleinhoofd Gerijpt

Primitivo wijnsaus & truffel – mille feuille aardappel

Pancetta di maiale (buikspek) traag gegaard 

Salsa amaro, puree carbonara, gebraiseerde wortel

 

Roulade aubergine veggie

Salsa tomatino, crocchette fromaggio di capra (geitenkaas) 

Dessert

Dame Blanche vanille maison

 

Chocolate’ & Caramel salé delight taartje 

 

Zuccotto al caffé met mokka-ijs

 

 

‘Sgroppino’ sorbetto citrone – prosecco

 

‘Rotolo a la Genovese’ rolcake, rode vruchten, sorbet framboos maison, coulis                 

Assortiment Kaasmeesters Korboo Wemmel 

 

brioche – mesclun – confit

Book your table

Menuformule enkel mogelijk per tafel. 

Allergieën of dieetwensen? Geef dit dan aan bij de boeking of neem contact met ons op.

Kinderen tellen als gereserveerde gasten. Wilt u een gepersonaliseerd kindermenu, geef dit dan ook aan of neem contact met ons op.

Elk menu kan begeleid worden door een BOB-formule met botanische dranken. Gerechten kunnen variëren afhankelijk van het marktaanbod.

.