Menu

Ontdek onze kaart

We brengen een gevarieerd menu met Belgische en Italiaanse invloeden, een keuken met een eigen twist. We trachten zoveel mogelijk lokale streekproducten te combineren met het pure dat het zuiden te bieden heeft.

Eveneens brengen we vegetarische- of vegan variatie in onze kaart.  

lunch

Lunch 23/07

Prijs €35

Producten variëren naargelang marktaanbod en seizoen.

Amuse

Meli-Melo van meloen, italiaanse ham, burrata.  

MOSSELEN ‘NDUJA, VIERGE TOMAAT & BASILICUM PARMIGIANO, Pasta Fregola

Degustatiemenu

Degustatiemenu 

3 gangen 58 Euro

Amuse

– 

Caprese kroket – Mozzarella, zongedroogde tomaat, basilicum garnituur

of

Pulpo l’Arfineo  – Gelei, vinaigrette appel en Zuring,  prei & venkel

of

Meloen & Burrata, pijnboompit, tomaatjes, sorbet basilicum 

of

Carpaccio vitello tonato style – Pickles, 

tonno crudo.  

of

Carpaccio 

—–

Wilde zeebaarsfilet – aardappel farce tomaat, marsala, groene groenten, pecorino

of

Ribeye Vlaams rood, kleine groenten, krokante polenta, salsa Lambrusco

of

Hoevekip farcie à la puttanesca – tomaat, ansjovis, olijven rigatoni, courgette 

of

    Paprika farcie – fregola, mascarpone, gegrilde groenten, pesto

—-

Parfait van rode vruchten – rabarber, Amaretti, crumble 

of

Torta citroné – citroentaartje  

of

Affogata – Café glacé, vanille Amaretto

of

‘Tom Poes’ – Mille feuille crème  diplomate, caramel, meloen

Kaas – Korboo Cheesemasters

Supplement kaas 5 Euro

4 gangen 70 euros

 

 

Onze Kaart

Voorgerecht

Kroket Caprese

Mozzarella, zongedroogde tomaten, Tomato, basilicum, coulis, contorno

Carpaccio vitello tonato 

Kalfscarpaccio, mousse van merg, garnering met pickles

Pulpo

 Gepocheerde inktvis, zuring, appel, prei, venkel

Meloen en burrata

Meloen, burratabonbon, pijnboompit, tomaatjes, sorbet van basilicum

Carpaccio Gamberi rosso di Mazara

Rode gamberi, tomatencoulis, granité

Pasta

Ravioli gigante Burrata limone

Burrata, limone, beurre blanc, aubergine, Taleggio truffel 

Caramelle van Osso-Buco  

Pastabonbon gevuld met kalfsschenkel – Picante Nduja saus, mi cuit gamberi rosso, couregette.

Hoofdgerecht

Wilde zeebaars

Aardappel met farce tomaat paprika, marsala, groene groenten, pecorino

Ribeye Vlaams Rood

kleine groenten, krokante polenta, salsa Lambrusco

Pollo ripieno a la puttanesca

Gefarceerde hoevekip, tomatensaus met ansjovis, olijven rigatoni, courgette 

Peperoni Grigliati e fregola   

Gevulde paprika – fregola pasta, mascarpone, gegrilde groenten, pesto, burratamousse 

Dessert

Parfait van rode vruchten – rabarber, Amaretti, crumble 

 

Torta citroné – citroentaartje, zandbodem en meringue

 

Mille feuille crème  diplomate, caramel, meloen 

 

Affogata – Café glacé, vanille Amaretto

 

Assortiment Kaasmeesters Korboo Wemmel 

 

brioche – mesclun – confit

Book your table

Menuformule enkel mogelijk per tafel. 

Allergieën of dieetwensen? Geef dit dan aan bij de boeking of neem contact met ons op.

Kinderen tellen als gereserveerde gasten. Wilt u een gepersonaliseerd kindermenu, geef dit dan ook aan of neem contact met ons op.

Elk menu kan begeleid worden door een BOB-formule met botanische dranken. Gerechten kunnen variëren afhankelijk van het marktaanbod.

.