Menu
We brengen een gevarieerd menu met Belgische en Italiaanse invloeden, een keuken met een eigen twist. We trachten zoveel mogelijk lokale streekproducten te combineren met het pure dat het zuiden te bieden heeft.
Eveneens brengen we vegetarische- of vegan variatie in onze kaart.
Prijs €40
Producten variëren naargelang marktaanbod en seizoen.
Deze week serveren we een Lunch à la carte
Je kan zo ook onze andere gerechten ontdekken aan een voordelige prijs
Amuse
–
Voorgerecht
–
Hoofdgerecht
Degustatiemenu
3 gangen 58 Euro
Amuse
–
Kroket – Mossel – Curry /
Kroket Truffel Parmezaan
of
Gnocchi – Tomaté – Erwtcrème – Groentenkrokant- coppa ham (zonder veggie)
of
Ceasar salad vitello ’traag gegaard kalfshaasje’ – sucrine – Parmezaan
of
Coquilles gebakken – salsa van framboos – butternut
—–
Grietfilet – pastinaak – Taleggio duglerésaus
of
Kleinhoofd – Witblauw gerijpt – Mille Feuille – Tartufata salsa – groentjes
of
‘Pancetta di Maiale’ traag gegaard buikspek, puree carbonara – amaro salsa
of
Aubergine roulade – salsa tomaat-mozza – geitenkaaskroket – fregolapasta
—-
Dessert à la carte
—
Kaas – Korboo Cheesemasters
Supplement kaas 5 Euro
—
4 gangen 70 euros
Carpaccio di Pulpo Nduja
Of
Sint-Jakobsnoot –
salsa framboos & butternut
Mosselkroket met rode curry
Gepickelde komkommer – mosselgroententapenade
Kroket truffel – parmezaan
Garnituur – slaatje
Carpaccio van Pulpo – Ndujasausje
Zuring – venkel – venkel
Gnocchi
Gnochi – erwtencrème – prosciotto di coppa – Peccorino – krokant van groentjes veggie zonder coppa
Ceasar salad vitello ’traag gegaard kalfshaasje’
Sucrine – Ansjovis – tonno mayo – ei – parmezaan
Sint-Jakobsnoot gebakken
Salsa van pittige framboos & butternut
Madaglioné Sint-Jakobs
Tartufata, Fromaggio & Peppe
of veggieversie met Rigatoni, Pastinaak, beukenzwam
Caramelle van Osso-Buco
Pastabonbon gevuld met kalfsschenkel – Arrabiata – Nduja saus, mi cuit gamberi rosso, couregette.
Grietfilet
Grietfilet, duglérésaus pastinaak, Taleggio
Wit-Blauw Kleinhoofd Gerijpt
Primitivo wijnsaus & truffel – mille feuille aardappel
Pancetta di maiale (buikspek) traag gegaard
Salsa amaro, puree carbonara, gebraiseerde wortel
Roulade aubergine veggie
Salsa tomatino, crocchette fromaggio di capra (geitenkaas)
Dame Blanche vanille maison
Chocolate’ & Caramel salé delight taartje
Zuccotto al caffé met mokka-ijs
‘Sgroppino’ sorbetto citrone – prosecco
‘Rotolo a la Genovese’ rolcake, rode vruchten, sorbet framboos maison, coulis
Assortiment Kaasmeesters Korboo Wemmel
brioche – mesclun – confit
Menuformule enkel mogelijk per tafel.
Allergieën of dieetwensen? Geef dit dan aan bij de boeking of neem contact met ons op.
Kinderen tellen als gereserveerde gasten. Wilt u een gepersonaliseerd kindermenu, geef dit dan ook aan of neem contact met ons op.
Elk menu kan begeleid worden door een BOB-formule met botanische dranken. Gerechten kunnen variëren afhankelijk van het marktaanbod.
.
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag 12u00-14u00 / 18u30-21u00
woensdag 18u30-21u00
zaterdag 18u30-21u00
zondag openen wij graag om uw privéfeest te organiseren
© 2023 L’ARFINEO — Privacy– en cookiebeleid