Menu
We brengen een gevarieerd menu met Belgische en Italiaanse invloeden, een keuken met een eigen twist. We trachten zoveel mogelijk lokale streekproducten te combineren met het pure dat het zuiden te bieden heeft.
Eveneens brengen we vegetarische- of vegan variatie in onze kaart.
Prijs €35
Amuse
–
Tomaat Mozzarella
–
Kalfsnavarin – Groenten
Producten variëren naargelang marktaanbod en seizoen.
3 gangen 57 Euro
Amuse
–
Aspergekroket Superanoham – asperges
of
Kroket Parmegiano truffel
of
Zalm ‘gravad – lax’ – rode biet mousse – granité
of
Burrata – asperges
—–
‘Vol-au-vent’ Arfineo – Roullade Mechelse koekoek – Kalfszwezerik – mousseline
of
Pladijsfillet vierge – fondantes in croûte – spinazie
of
Lamscarré – erwt – groentenmousse – crochette di patate & fromaggio (supp 5 Euro)
of
Open groentenlasagne
—-
Pavlova – meringue – chocomousse – rode vruchtencoulis
of
Taartje witte chocolade – framboos – crumble
of
Moeleux citroen – yoghurt ijs – coulis perzik
of
Sabayon marsala
—
Supplement kaas 5 Euro
—
4 gangen – plats 70 euros
Carpaccio gamberro rosso di mazzaro – dressing – elexir – basilicum
of
Zalm ‘gravad-lax’
of
Burrata – Asperges
of
Kaasbord
Korboo Cheesemasters (supp. €5)
Degustatiemenu
Carpaccio gamberi rosso di marzana
Paprikasorbet – basilicum – daslook – garnituur
Zalm gravad lax
Gemarineerde zalmfilet – rode biet mousse – focaccia
Kroketten maison asperge – superanoham
Garnituur – asperges – mousseline
Kroket truffel & parmegiano
Parmaham, mozarella, truffelmayo, truffel
Burrata & asperges
Burrata – groene – witte asperges – cappucino van asperges
Medaglioni friti & cotto asperges
Gevulde medaglioni met asperges in frituur en gekookt – Talegio truffel mousse
Fussilone – Gamberi Rosso mazarra
Fussilone pasta – Rode garnalen – bisque -basilicum salsa
Lasagne alle verdure di stagione
Seizoensgroenten – groentensaus
Vol-au-vent – Mechelse Koekoek
Rollade & filet – Kalfszwezerik – mousseline
Pladijsfilet – Vierge
Viergesaus – spinazie – pommes fondantes en crôute
Lamscarré
Groene korst – crochette patate & fromaggio – Salsa lombardia (It. rode wijnsaus)
Tagliata – Entrecôte Vlaams-Roodbont
Krielaardappel – Rucola – Parmzaan – jus
Pavlova
Meringue – chocomousse – coulis framboos
Moëlleux – citroné & pesca
Souffle – citroen – yoghurtijs – coulis perzik
Taartje witte chocolade
Framboos – crumble
Sabayon marsala
Sabayon, marsala, huisbereid vanilleijs, caramel
Assortiment Kaasmeesters Korboo Wemmel
brioche – mesclun – confit
Menuformule enkel mogelijk per tafel.
Allergieën of dieetwensen? Geef dit dan aan bij de boeking of neem contact met ons op.
Kinderen tellen als gereserveerde gasten. Wilt u een gepersonaliseerd kindermenu, geef dit dan ook aan of neem contact met ons op.
Elk menu kan begeleid worden door een BOB-formule met botanische dranken. Gerechten kunnen variëren afhankelijk van het marktaanbod.
.
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag 12u00-14u00 / 18u30-21u00
woensdag 18u30-21u00
zaterdag 18u30-21u00
zondag openen wij graag om uw privéfeest te organiseren
© 2023 L’ARFINEO — Privacy– en cookiebeleid