Menu
We brengen een gevarieerd menu met Belgische en Italiaanse invloeden, een keuken met een eigen twist. We trachten zoveel mogelijk lokale streekproducten te combineren met het pure dat het zuiden te bieden heeft.
Eveneens brengen we vegetarische- of vegan variatie in onze kaart.
Prijs €35
Producten variëren naargelang marktaanbod en seizoen.
Amuse
–
Meli-Melo van meloen, italiaanse ham, burrata.
–
MOSSELEN ‘NDUJA, VIERGE TOMAAT & BASILICUM PARMIGIANO, Pasta Fregola
Degustatiemenu
3 gangen 58 Euro
Amuse
–
Caprese kroket – Mozzarella, zongedroogde tomaat, basilicum garnituur
of
Pulpo l’Arfineo – Gelei, vinaigrette appel en Zuring, prei & venkel
of
Meloen & Burrata, pijnboompit, tomaatjes, sorbet basilicum
of
Carpaccio vitello tonato style – Pickles,
tonno crudo.
of
Carpaccio
—–
Wilde zeebaarsfilet – aardappel farce tomaat, marsala, groene groenten, pecorino
of
Ribeye Vlaams rood, kleine groenten, krokante polenta, salsa Lambrusco
of
Hoevekip farcie à la puttanesca – tomaat, ansjovis, olijven rigatoni, courgette
of
Paprika farcie – fregola, mascarpone, gegrilde groenten, pesto
—-
Parfait van rode vruchten – rabarber, Amaretti, crumble
of
Torta citroné – citroentaartje
of
Affogata – Café glacé, vanille Amaretto
of
‘Tom Poes’ – Mille feuille crème diplomate, caramel, meloen
—
Kaas – Korboo Cheesemasters
Supplement kaas 5 Euro
—
4 gangen 70 euros
Kroket Caprese
Mozzarella, zongedroogde tomaten, Tomato, basilicum, coulis, contorno
Carpaccio vitello tonato
Kalfscarpaccio, mousse van merg, garnering met pickles
Pulpo
Gepocheerde inktvis, zuring, appel, prei, venkel
Meloen en burrata
Meloen, burratabonbon, pijnboompit, tomaatjes, sorbet van basilicum
Carpaccio Gamberi rosso di Mazara
Rode gamberi, tomatencoulis, granité
Ravioli gigante Burrata limone
Burrata, limone, beurre blanc, aubergine, Taleggio truffel
Caramelle van Osso-Buco
Pastabonbon gevuld met kalfsschenkel – Picante Nduja saus, mi cuit gamberi rosso, couregette.
Wilde zeebaars
Aardappel met farce tomaat paprika, marsala, groene groenten, pecorino
Ribeye Vlaams Rood
kleine groenten, krokante polenta, salsa Lambrusco
Pollo ripieno a la puttanesca
Gefarceerde hoevekip, tomatensaus met ansjovis, olijven rigatoni, courgette
Peperoni Grigliati e fregola
Gevulde paprika – fregola pasta, mascarpone, gegrilde groenten, pesto, burratamousse
Parfait van rode vruchten – rabarber, Amaretti, crumble
Torta citroné – citroentaartje, zandbodem en meringue
Mille feuille crème diplomate, caramel, meloen
Affogata – Café glacé, vanille Amaretto
Assortiment Kaasmeesters Korboo Wemmel
brioche – mesclun – confit
Menuformule enkel mogelijk per tafel.
Allergieën of dieetwensen? Geef dit dan aan bij de boeking of neem contact met ons op.
Kinderen tellen als gereserveerde gasten. Wilt u een gepersonaliseerd kindermenu, geef dit dan ook aan of neem contact met ons op.
Elk menu kan begeleid worden door een BOB-formule met botanische dranken. Gerechten kunnen variëren afhankelijk van het marktaanbod.
.
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag 12u00-14u00 / 18u30-21u00
woensdag 18u30-21u00
zaterdag 18u30-21u00
zondag openen wij graag om uw privéfeest te organiseren
© 2023 L’ARFINEO — Privacy– en cookiebeleid