Menu

Ontdek onze kaart

We brengen een gevarieerd menu met Belgische en Italiaanse invloeden, een keuken met een eigen twist. We trachten zoveel mogelijk lokale streekproducten te combineren met het pure dat het zuiden te bieden heeft.

Eveneens brengen we vegetarische- of vegan variatie in onze kaart.  

lunch

Lunch 13/05

Prijs €35

Amuse

Tomaat Mozzarella

Kalfsnavarin – Groenten 

Producten variëren naargelang marktaanbod en seizoen.

Degustatiemenu

3 gangen 57 Euro

Amuse

– 

Aspergekroket Superanoham – asperges

of

Kroket Parmegiano truffel 

of

Zalm ‘gravad – lax’ – rode biet mousse – granité

of

Burrata – asperges

—–

‘Vol-au-vent’ Arfineo – Roullade Mechelse koekoek – Kalfszwezerik – mousseline 

of

Pladijsfillet vierge – fondantes in croûte – spinazie

of

Lamscarré – erwt – groentenmousse – crochette di patate & fromaggio (supp 5 Euro)

of

    Open groentenlasagne

—-

Pavlova – meringue – chocomousse – rode vruchtencoulis  

of

Taartje witte chocolade – framboos – crumble 

of

Moeleux citroen – yoghurt ijs – coulis perzik

of

Sabayon marsala

Supplement kaas 5 Euro

4 gangen – plats 70 euros

Carpaccio gamberro rosso di mazzaro – dressing – elexir – basilicum

of

Zalm ‘gravad-lax’ 

of

Burrata – Asperges 

of

Kaasbord 

Korboo Cheesemasters (supp. €5) 

Degustatiemenu 

Onze Kaart

Voorgerecht

Carpaccio gamberi rosso di marzana

Paprikasorbet – basilicum – daslook – garnituur 

Zalm gravad lax

Gemarineerde zalmfilet – rode biet mousse – focaccia    

Kroketten maison asperge – superanoham              

Garnituur – asperges – mousseline

Kroket truffel & parmegiano 

Parmaham, mozarella, truffelmayo, truffel                             

Burrata & asperges

Burrata – groene – witte asperges – cappucino van asperges

Pasta

Medaglioni friti & cotto asperges

Gevulde medaglioni met asperges in frituur en gekookt – Talegio truffel mousse 

Fussilone – Gamberi Rosso mazarra

Fussilone pasta – Rode garnalen – bisque -basilicum salsa

Lasagne alle verdure di stagione

Seizoensgroenten – groentensaus

Hoofdgerecht

Vol-au-vent – Mechelse Koekoek

Rollade & filet – Kalfszwezerik – mousseline

Pladijsfilet – Vierge

Viergesaus – spinazie – pommes fondantes en crôute 

Lamscarré

Groene korst – crochette patate & fromaggio – Salsa lombardia (It. rode wijnsaus)

Tagliata – Entrecôte Vlaams-Roodbont

Krielaardappel – Rucola – Parmzaan – jus

Dessert

Pavlova      

Meringue – chocomousse – coulis framboos

Moëlleux – citroné & pesca

Souffle – citroen – yoghurtijs – coulis perzik

Taartje witte chocolade

Framboos – crumble 

Sabayon marsala 

Sabayon, marsala, huisbereid vanilleijs, caramel  

Assortiment Kaasmeesters Korboo Wemmel 

brioche – mesclun – confit

Book your table

Menuformule enkel mogelijk per tafel. 

Allergieën of dieetwensen? Geef dit dan aan bij de boeking of neem contact met ons op.

Kinderen tellen als gereserveerde gasten. Wilt u een gepersonaliseerd kindermenu, geef dit dan ook aan of neem contact met ons op.

Elk menu kan begeleid worden door een BOB-formule met botanische dranken. Gerechten kunnen variëren afhankelijk van het marktaanbod.

.